U12 toernooi

Posted on Posted in Geen categorie

Op zaterdag 10 november is ARTA na lange tijd weer gastheer van een U12 toernooi. Dertien teams uit onze regio komen naar Steenwijk om ’s ochtends (van ongeveer 9.00 tot 12) een toernooi te spelen in de Waterwijck.

Voor dit toernooi hebben we jullie hulp nodig want we zijn totaal 18 mensen nodig om te fluiten te tafelen. Voor het fluiten bij U12 is een scheidsrechters licentie niet nodig, maar we zorgen er wel voor dat er tijdens de wedstrijd sowieso één scheidsrechter op het veld staat. Het tafelen bestaat uit het bijhouden van de scores, aangezien er één centrale klok loopt die tijdens de wedstrijd niet stopt.

Onze vraag is dan ook, wie wil er op zaterdag 10 november helpen? Het is weer een mooie stap voor de club en de kleintjes (als ik ze zo mag noemen( vinden dit natuurlijk fantastisch, dus we hopen op veel aanmeldingen.

Wil je helpen, meld je dan voor aanstaande vrijdag aan door een mail te sturen naar info@bcarta.nl of dit aanstaande vrijdag door te geven tijden het taartentoernooi!

Alvast allemaal bedankt!

Volg ons ook op social media: