Winst voor onze dames!

Posted on Posted in Geen categorie

Vrijdag 8 Maart (💪Dag van de vrouw💪) hebben de dames van het Arta recreantenteam voor de 2e keer een vriendschappelijke wedstrijd tegen het recreantenteam van Landstede Zwolle gespeeld.

De dames vonden het erg spannend maar dit bleek echter nergens voor nodig. Het harde werk wat de afgelopen maanden in de trainingen was gestoken resulteerde binnen enkele minuten al in mooie scores en zodoende werd in het eerste kwart al een ruime voorsprong behaald.

De vooruitgang ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen Zwolle, die toen met 1 punt verschil werd gewonnen, was duidelijk zichtbaar. De dames wisten elkaar goed te vinden, de bal werd lekker rond gepassed en de verdediging gaf de tegenstander weinig kans om gevaarlijk te worden.

Het was een leuke, en vooral spannende wedstrijd die uiteindelijk gewonnen werd met 44-22!

Volg ons ook op social media: